Fitmeal Asian Allnutrition 420 gWARTOŚĆ ODŻYWCZA: 594 KCAL, CUKRY: 8,8 G, BIAŁKO: 30 G
ALLNUTRITION FITMEAL ASIAN - kurczak z ryżem w sosie azjatyckim kurczak z ryżem w sosie azjatyckim to wyśmienita potrawa, która zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia. Łączy najwyższej jakości mięso drobiowe z ryżem, a całość dopełnia pyszny sos azjatyckim. To sycący posiłek o niskiej zawartości tłuszczu i cukrów, pozwala na wygodną kontrolę przyjmowanych kalorii w diecie.
- PRZEPYSZNY PEŁNOWARTOŚCIOWY POSIŁEK O WYSOKIEJ ZAWARTOŚCI BIAŁKA
- SOCZYSTY KURCZAK Z RYŻEM W SMACZNYM SOSIE AZJATYCKIM
- DŁUGI TERMIN PRZYDATNOŚCI BEZ KONSERWANTÓW
- ŁATWA W PRZYGOTOWANIU PORCJA DLA 1 OSOBY, GOTOWA DO SPOŻYCIA W PARĘ MINUT
- TYLKO NATURALNE SKŁADNIKI
- MOŻNA GO PRZECHOWYWAĆ POZA LODÓWKĄ
- EGZOTYCZNA POTRAWA DLA POSZUKIWACZY NIEBANALNYCH SMAKÓW
- BARDZO ŁATWA KONTROLA ILOŚCI KALORII W DIECIE
- IDEALNY PODCZAS NIESPODZIEWANEJ PODRÓŻY BĄDŹ JAKO ZAMIENNIK POKARMU TYPU "FAST FOOD"
- PYSZNY OBIAD “NA SZYBKO” BEZ KOMPROMISÓW
Dania, poddane są procesowi obróbki termicznej, podobnej do procesu pasteryzacji, który polega na krótkotrwałym podgrzaniu posiłku do wysokiej temperatury (powyżej 100°C), dzięki czemu produkt zostaje pozbawiony wszelkiej szkodliwej mikroflory, drobnoustrojów i przetrwalników – są to niezbędne warunki, aby produkt był trwały i nie wymagał chemicznej konserwacji.
Podgrzanie wcześniej przygotowanego i zamkniętego posiłku - odbywa się w wyspecjalizowanym urządzeniu, które umożliwia przeprowadzenie procesu przedłużenia przydatności do spożycia - bez uszkodzenia wewnętrznego wsadu surowcowego oraz samego opakowania.
Składniki: ryz paraboliczny 39%, filet z kurczaka 23% (filet z kurczaka, sól), woda, ekstrakt z miazszu kokosa, papryka czerwona 2,5%, papryka zielona 2,5%, olej rzepakowy, sos sojowy (soja, pszenica), koncentrat soku jabłkowego, niemodyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy, czosnek, sól kamienna, pomidor suszony 0,5%, koncentrat soku z cytryny, grzyby mun 0,2%, ocet winny czerwony, aromat naturalny.
Sposób przygotowania :
KUCHENKA MIKROFALOWA: Nakłuj lub zdejmij folie z talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj (850 W) przez 2,5 min. PATELNIA / GARNEK Zawartość talerzyka podgrzewaj na patelni przez 10 min. NACZYNIE Z WODA: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotująca się woda, podgrzewaj 10 min. Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w suchym miejscu w temperaturze do 25 o C. Produkt może zawierać: gorczyce, rybę, mleko, orzechy i orzeszki ziemne.